صفحه اصلی | اخبار پژوهش | با حضور جانشین نمایندۀ ولی‌فقیه در سپاه: مراسم تودیع و معارفۀ رئیس و مسئولان پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق(ع)برگزار شد

در ابتدای این مراسم حجت‌الاسلام‌والمسلمین علی عرب‌پور، رئیس وقت پژوهشگاه، ضمن تبریک ماه ربیع‌الاول و خوشامدگویی خدمت مهمانان این مراسم بیان داشت: امام علی(ع) ‌فرمود: دنیا محل ماندگاری نیست، و محل عبور است و مردمان هم دوگونه‌اند: یکی آنکه خود را فروخت و به تباهی کشید و دیگری آنکه خود را خرید و آزاد کرد. همچنین، چهار خوراکی در دنیاست که انسان نباید آن‌ها را بخورد. حسرت دنیا، فریب دنیا، غصۀ دنیا و حق دیگران.

در ادامۀ مراسم حجت‌الاسلام‌والمسلمین حاجی‌صادقی، جانشین نمایندۀ ولی‌فقیه در سپاه، بیان داشت: رهبر معظم انقلاب در این چند سال موضوعات متعددی را مطرح کردند، ازجمله معرفی اسلام به جوانان اروپا، ماندگاری عناصر انقلاب، تحریف امام و مکتب امام، روحیۀ انقلابی و جهادی و اقتصاد مقاومتی که تصور من این است مباحث مقام معظم رهبری(مدظله‌العالی) پیوندی منطقی دارد و یک منظومه را دنبال می‌کند. کشف این منظومه مهم است و من از پژوهشگران این پژوهشگاه می‌خواهم که این منظومه را کشف کنند و موضوعات دشمن را افشا نمایند موضوعات خودمان را تقویت کنند، چون دشمن جبهه‌ای وسیع و نامتجانس مقابل انقلاب اسلامی ایران درست. کرده است و توان تبلیغاتی‌اش دراین‌زمینه بالاست. هدفشان از این جبهه گرفتن عمر انقلاب است، از قول خودشان بین ایران و آمریکا، انقلاب اسلامی نشته است و تا این انقلاب اسلامی هست ایران و آمریکا نمی‌توانند دست در دست هم‌دیگر بگذارند. جنگ این دو جبهه پایان‌پذیر نیست، چون جنگ بر سر توحید و شرک است، پس، باید ببینیم دشمن در جبهۀ خودش چه می‌کند و ما در جبهۀ خودمان چه باید بکنیم.

جانشین نمایندۀ ولی‌فقیه در سپاه یادآور شد: استکبار چهار رکن انقلاب را هدف گرفته است که عبارت‌انداز: 1. اسلام که موتور حرکت انقلاب است 2. ولایت‌فقیه که جهتدهندۀ این حرکت است 3. مردم که اقتدار این حرکت‌اند و 4. روحیۀ تبری و استکبارستیزی. دشمن برای زدن هرکدام از این رکن‌ها راهبردی دارد، ازجمله اسلام‌هراسی برای کشورهای غیرمسلمان، تحریف اسلام، عصری کردن دین، تحریف امام و مکتب امام، زدن راهبرد ولایت، مقابله با شخص ولی‌فقیه و قطع پیوند آن با مردم، دوقطبی کردن جامعه، فشار اقتصادی، ترویج گفتمان سازش، و ... دشمن برای اجرای کردن این امور  نفوذ فکری، سیاسی و اخلاقی کرده است. پس باید این راهبردهای استکبار افشا شوند و نسخۀ مقابله با آن نوشته شود؛ پس پژوهشگاه سازندۀ مهمات است و باید مهمات آماده کند و به مبلغان و ائمۀ جمعه برساند.

همچنین، ایشان بیان داشت: برای انتخاب رئیس جدید پژوهشگاه گزینه‌های زیادی را بررسی کردیم که از بین آن‌ها حجت‌الاسلام‌والمسلمین عزت‌الله معتمد، که هم تحصیلات حوزوی و هم تحصیلات دانشگاهی دارند را مناسب این جایگاه دیدیم و از طرف حجت‌الاسلام‌والمسلمین علی سعیدی ایشان را به‌عنوان رئیس جدید پژوهشگاه منصوب می‌نماییم. گفتنی است حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر علی عرب‌پور به دلیل مشکلات پیش‌آمده برای ایشان اصرار به انفصال از پژوهشگاه را داشتند، که، برخلاف میل باطنی، با این امر موافقت شد. البته، ایشان به‌عنوان مشاور نمایندۀ ولی‌فقیه در سپاه در امر آموزش و پژوهش منصوب می‌شوند و ضمن تقدیر و تشکر از زحمات و تلاش‌های جهادی ایشان، برای وی آرزوی موفقیت می‌کنیم.

در پایان این مراسم از زحمات برادران، دکتر مرتضی شیرودی، دکتر غلامرضا ویسی،  حجت‌الاسلام‌والمسلمین زین‌العابدین نجفی و جناب آقای علی اقبالدوست مسئولان پیشین پژوهشکده‌های مطالعات سیاسی، فرهنگی-اجتماعی، الهیات و معارف اسلامی و معاونت برنامه‌ریزی و اداری-مالی تقدیر شد و آقایان، دکتر حبیب زمانی، دکتر مجید سلیمانی، حجت‌الاسلام‌والمسلمین حمید نگارش و حسن چگنی به‌عنوان مسئولان قسمت‌های یادشده معرفی شدند. همچنین، دکتر عباسعلی عظیمی‌شوشتری به‌عنوان مسئول جدید اندیشکدۀ آینده‌نگری منصوب شد. و صفر سفیدرو به‌عنوان سرپرست معاونت پژوهش منصوب شد، گفتنی‌است حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمود پاکیزه به‌عنوان مسئول جدید مرکز تدوین متون آموزشی انتخاب و از زحمات مسئول پیشین این مرکز، حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمد شبدینی تقدیر شد. در ضمن حجت‌الاسلام‌والمسلمین سعدالله شمس‌الدینی به‌عنوان معاون اطلاع‌رسانی منصوب گردید.