صفحه اصلی | اخبار پژوهش | پژوهشگران پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق(ع) از دانشگاه امام صادق(ع) بازدید کردند

صبح روز سه‌شنبه 4 آبان ماه 1395، جانشین پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق(ع) به همراه مسئولین پژوهشکده‌ها، مدیر طرح و توسعه، مدیر چاپ و نشر، مدیر دفتر همکاری­های علمی و مدیر نشریات، با حضور در دانشگاه امام صادق(ع)، با معاون پژوهش و مسئولین دانشکده‌های این دانشگاه دیدار کردند.

در ابتدای این دیدار، دکتر پیغامی، معاون پژوهش دانشگاه امام صادق(ع) ضمن خیرمقدم و ابراز خرسندی از این دیدار، ظرفیت‌ها و علاقه دانشگاه برای گسترش همکاری‌های علمی و پژوهشی با مراکز پژوهشی و فرهنگی کشور و به‌ویژه نهادهای انقلابی را مورد تأکید قرارداد و این بازدید را رخدادی مبارک در جهت تقویت جایگاه علوم انسانی اسلامی قلمداد کرد.

در ادامه، دکتر مهرابی، جانشین پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق(ع)، ضمن معرفی اجمالی پژوهشگاه، به‌طور مختصر اهداف، مأموریت‌ها و تاریخچه پژوهشگاه را بیان نمود. وی سپس گزارشی از فعالیت‌های پژوهشی پژوهشگاه را ارائه کرده و از مسئولین دانشگاه امام صادق(ع) به‌عنوان یک دانشگاه موفق در امر تربیت کادر علمی و پژوهشی ارزشی و انقلابی کشور، برای همکاری در این فعالیت‌ها و پیشبرد مأموریت‌های پژوهشگاه دعوت به عمل آورد تا در سال جاری از مـجموعه پـژوهشـگاه در قـم بازدید نمایند.

جلسه به‌صورت پرسش و پاسخ ادامه یافت. مسئولین دانشکده‌های دانشگاه امام صادق(ع) سؤال‌هایی در خصوص بخش‌های مختلف پژوهشگاه مطرح نمودند که مدیران مجموعه با توجه به حیطۀ کاری خود به آن‌ها پاسخ دادند.

در پایان پیشنهاد‌هایی مطرح شد که مقرر گردید مدیران همکاری­های علمی دو مجموعه آقایان دکتر عظیمی به نمایندگی از دانشگاه امام صادق(ع) و چگنی به نمایندگی از پژوهشگاه ضمن هم­فکری در این زمینه و آماده کردن تفاهم­نامه­ای، شرایط را برای ادامه تعاملات مهیا نمایند.

لازم به ذکر است که قبل از این جلسه مسئولین پژوهشگاه از کتابخانۀ دانشگاه و تالار محققین، اساتید و دانشجویان بازدید نمودند. تلاش برای دیجیتالی کردن کلیه کتاب­های موجود در کتابخانه، در دسترس بودن کلیه پایان­نامه­ها و پایگاه­های اطلاعاتی مطرح، ایجاد اتاقک­های مخصوص مباحثه و اتاق­های انفرادی برای محققین از نقاط قوت و قابل‌ذکر این کتابخانه بود.

Image gallery

Image gallery