صفحه اصلی | اخبار پژوهش | کارگاه آموزش نمایه‌سازی ویژۀ مدیران پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق(ع) برگزار شد

کارگاه آموزش نمایه‌سازی ویژۀ مدیران پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق(ع) برگزار شد

محمدمسعود شریف، مدیر آموزش پژوهشگاه ضمن اعلام این خبر بیان داشت: این دوره باهدف یکسان‌سازی دانش مدیران و با موضوعات کارکردهای نمایه‌سازی، هدف نمایه‌سازی، اقسام نمایه‌سازی، زبان، مهارت‌ها، شیوه‌ها و فرآیند نمایه‌سازی، طرح‌ریزی و به مرحلۀ اجرا درآمد.

وی افزود: در راستای افزایش دانش و مهارت کارکنان و بالا بردن سطح کیفی محصولات پژوهشگاه، این دوره به‌تدریج برای کلیۀ پژوهشگران پژوهشگاه به مرحلۀ اجرا درخواهد آمد

شریف یادآور شد: برای طراحی و برگزاری  این دوره از تجارب تنی چند از اساتید خبرۀ حوزه و دانشگاه استفاده شد.

لازم به ذکر است نمایه‌سازی ازجمله اثرگذارترین شاخص‌های علمی یک اثر بوده که بر اساس مصوبات شورای پژوهش پژوهشگاه، مقرر شد آثار این پژوهشگاه با نمایه به مرحلۀ چاپ و انتشار برسد.